1

Ресторант Тихият Кът

с. СЛОКОЩИЦА

Когато човек погледне менюто на Тихият кът, веднага ще разбере защо е сред нашия списък. Това дори не е меню, а кулинарен вестник – с брой, година и т.н., а новините в него са стряскащи по отношение на всичките показатели – цена, качество, количество и разнообразие.

Препоръчваме свинските фитилчета със сминдух, сините сливи с бекон и бадем и кенберските топки!

А ако сте от хората със специфичен хранителен режим обърнете внимание на специалните ястия, отбелязани със знак „диетично”!

Наздраве! :)Comments

comments

Град: 

с. Слокощица

Адрес: 

на центъра

Телефон: 

07936 22 11

Web: 

tkfood.net

Отстъпка: 

5% еднократна отстъпка при покупка на книжка или поставяне на печат


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


9 thoughts on “Ресторант Тихият Кът

  1. Това е най добрия ресторант в Кюстендил, и един от най добрите изобщо в България.Както е написано по горе-може да се изгубиш в Менюто,порциите са огромни и направо без пари.А лятото в градина е уникално.!!!!!Препоръчвам.

  2. Аз съм софиянка,но когато отидохме на гости на семейни приятели в Кюстендил,ни заведоха именно там ( в последствие разбрах защо). С мъжът ми останахме очаровани както от храната,така и от цените и обстановката! В градината има и детски кът,децата също останаха доволни! :) Оказа се че собственикът има още едно заведение,което се намира в града- Irish pub Dublin. Следващият път сме там !!!

  3. Най добрия ресторант в Кюстендил,а десертите са най добрите в България :)Градината е уникална!!!

  4. Тихият кът е уникално заведение! Порциите са обилни, цените перфектни, а кухнята… ами трябва да се посети задължително. Отдавна не се бях наяждал така.

  5. Страхотни са,много сме доволни,не скъпят манатарките изобщо.Само ще си позволя да вметна ,че в книжките -поне в нашите селото е отпечатано като Клокощица,но не мисля че това ще заблуди отявлени гастрономи и ще ги спъне по пътя им към заветната кръчма.Бон апети!

  6. Присъединявам се към предишните коментари. Наистина страхотен ресторант!
    Имам и критична бележка, а именно да се намали делът на гръцката музика за сметка на българската. Все пак, ресторантът е в България, а не в Гърция.

  7. Прекрасна кухня! Големи порции с вкусно приготвени ястия. Менюто е огромно и избора е труден. Лошо впечатление ми направи хаоса сред сервитьорките. Макар, че имаше заети само 3-4 маси, чакахме салатата си около 30 минути, а основното още толкова. Хлебчето го донесоха малко преди края. Въпреки това, всичко беше ужасно вкусно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>