1

Лог Хаус

БАНСКО

Ако ви се пийва и хапва в изцяло дървена кръчма, сглобена само от дървени трупи, вече няма нужда да ходите чак до Финландия! Можете да посетите единственото такова заведение в България – The Log House в Банско!

Не ни разбирайте погрешно  –  усещането не е в стил “The cabin in the woods” – а точно обратното – в това място отвсякъде лъха на топлина и уют.  От това обаче кръчмата не губи нищо, дори напротив – само спечели симпатиите ни.

Логнете се в “Log House” и пробвайте местните специалитети, а след това ако искате вие ни разкажете какво ви е харесало най-много! :)

Заведението е включено в 100те Кръчми по препоръка на обикалящите, пиещи и хапващи почитатели на 100те Кръчми, за което им благодарим!


Comments

comments

Град: 

Банско

Адрес: 

ул. Найден Геров

Телефон: 

0889 02 02 01

Web: 

GPS: 

41.826967, 23.4866823 thoughts on “Лог Хаус

  1. Невероятно заведение – от обслужването, та чак до ястията. ПРЕПОРЪЧВАМ!!!
    За съжаление поредният QR код, който не работи и не можах да се отбележа…
    Равносметката: 48 печата в книжката и 17 в апликацията. Страхотна разлика! Или собствениците са изгубили кода за отбелязване или просто получавам дежурното съобщение “Грешен QR код”.
    До кога?

  2. Може ли информация за това в кое поле да се постави печатът от Лог Хаус в книжката?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>