1

Старото Село

СЛИВЕН

Сега вече можем да ви кажем какво точно да правите в Сливен преди да продължите с нощния живот – нахранете се добре! Дори внимавайте, защото „Старото село” предразполага към преяждане. Тук пещта работи неуморно и никога не се знае какво точно се пече вътре, а и скарата с дървените въглища почти не изстива. Изобщо качвате се в машината на времето и отлитате назад към трапезата на някой от 100те войводи.Comments

comments

Град: 

Сливен

Адрес: 

ул. Хаджи Димитър 2

Телефон: 

0877 71 67 67

Web: 

https://www.facebook.com/starotoselo.vista?fref=ts

Сезонност: 

Пон - Петък 9-24ч; Събота 16-24 ч. НЕДЕЛЯ - ПОЧИВЕН ДЕН

Отстъпка: 

10% еднократна отстъпка за притежателите на книжка

GPS: 

42.680025, 26.3166753 thoughts on “Старото Село

  1. Турът ни тази пролет започна с огромно разочарование. По обяд бяхме във въпросната кръчма и бяхме посрещнати само с обедно меню. Когато поискахме менюто бяхме уведомени, че понеже е обяд (малко след 12.00) скарата още не е запалена и няма почти нищо друго освен обедното меню. А тогава защо работи заведението??? Все пак склониха да ми направят пържола по ловджийски. И какво дойде – полусурово пилешко месо с хрущяли, плувнало в микс от рядък доматен сос и олио (в съотношение 30/70 за олиото) и вътре с кисели краставички и шунка. ММММ… В менюто беше упоменато, че към пържолата има и картофи соте. След като си ги поисках защото не бяха дошли заедно с пържолата, след 20 мин. дойдоха замразените картофи по селски, които в Макдоналдс идват към зимните менюта Биг Рьощи или както се казва там.
    И накрая какво? След 300 км. път имах удоволствието да чуя следното: “Ми ние сме от скоро в инициативата и нямаме печат.” Този маршрут (за кръчми) съм го правил преди повече от 2 месеца и със сигурност от тогава са там. И 2 месеца не можаха да си направят сами печат или да се доизяснят и да получат заветното печатче??? Тогава вече ме хванаха лудите и след като говорих с Ники Янински получихме служебен печат, с написано на ръка “Старото село” УАУ!!! Че даже и не пожела да го сложи където искахме (на мястото на Сеньорина), тъй като му било забранено (да бе да, цигански номера). Все пак изказваме благодарност на екипа, който моменталически се свърза с управителя. Какво са му казали не знаем, но изведнъж от “нямам печат, чакаме” стигнахме до заветната мини победа.
    За финал… Софийска баница е класи над това заведение. Човек ще каже, че насила са ги вкарали в 100те кръчми.

  2. Въпреки, че беше 20:00 и кухнята трябва да работи… ччаках около час и малко за едно свинско вретено! Изпих 3 ракии докато чакам… а идеята беше да хапвам!

  3. Това място ме спечели с кухнята си определено! Големи аплодисменти за готвача – креативен и отличен! Има тайна съставка в крем брюлето, отидете и се насладете! Препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>