1

Сите Българи Заедно

СОФИЯ

 

Почитателите на народните песни и танци отдавна са намерили място, на което се чувстват като у дома си. „Сите Българи Заедно” е едно от малкото заведения в София, в което всяка вечер има жива музика, без значение какъв ден от седмицата е. Така че, ако ви се доиграе, винаги има място за още един, или пък няколко, на хорото!


 


Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

София

Адрес: 

ул. "Ген. Столетов" № 37

Телефон: 

0877 677 411; 02/931 51 61

Web: 

www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=29


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


8 thoughts on “Сите Българи Заедно

 1. Най- хубавата кръчма, в която съм ходил! Наистина си заслужава- добро обслужване, вкусна храна и цяла нощ хора! ;) :)

 2. Много приятно място. Добро обслужване, хубава музика, вкусна храна. Място, където можеш да се забавляваш до късно с хора и песни! :)

 3. В петък бяхме там и всички останахме изключително разочаровани. Имахме резервация, сложиха ни в така наречената лятна градина където беше първо изключително задимено и второ студено. След като се оплакахме на управителя, че е задимено и не е редно да се пуши там той каза, че ние там сме си избрали, а той въобще не ни е питал къде искаме, пък и едва ли ще искаме в така наречената “зала за пушачи” при условие , че никой от нас не пуши. Както и да е преместиха ни в “топлата” част на ресторанта при останалите хора. Накрая когато поискахме сметката установихме, че са ни написали и бутилка вино, която беше 16 лв. От целия персонал имаше само един учтив сервитьор…Когато питахме за печата се оказа, че само една жена на бара знае и е чувала за тези книжки и печати … Това ни беше първото и последно посещение в тази кръчма.

 4. Останах очарована от това място, намиращо се на средата на нищото. Храната беше много добра, сервитьорката – изключително мила и обстановката предразполага за танци и веселие. При следващо ходене по шоплъка ще се отбием пак :)

 5. в това заведение парадират с живата музика,но клиентите нямат достъп до дансинга изобщо!
  той е зает от професионалните танцьори ,които всеки петък ,събота и неделя а може би и през седмицата са там , те са много, заемат целия дансинг и на най простото хоро играят сложни танци и никой не може да се хване при тях,единствено играхме хоро на бяла роза с която песен поздравихме рожденничката !не се настройвайте за веселба никой няма да ви допусне до дансинга !

 6. колега ми беше казал че собственика е ръководител на танцов състав ,който всяка вечер е там
  и посетителите не могат да играят.Бях поканен на 60 годишнина и останах много разочарован
  защото дансинга беше зает постоянно от професионални танцьори ,а за нас остана седенето по масите !

 7. може да триете коментарите ,но не можете да спрете коментарите между колеги ,а нашият колектив е огромен ,целият столичен градски транспорт !

 8. Заведението е изненадващо добро на изненадващо място. Честно, последното нещо, което съм очаквал да видя в нихилистична София, е патриотично заведение с българска народна музика, с портрети на бележити българи по стените и с традиционни български ястия. Готвят вкусно, хората са много мили и приятни. Живата музика е това, заради което си заслужава да се отиде малко по-късно – за да се чуе. В останалото време наблягат на македонския фолклор, а е хубаво да пускат и друг – нали името на заведението е за сите българи, а не само за македонските такива. Но това е съвсем нищо на общия страхотен фон. Изобщо аз не видях причина някой да се оплаква от нещо. На мен пък ми беше приятно наоколо да танцуват хора, които изглеждат добре, не са разплули шкембета и знаят стъпките. И обратно – никак нямаше да ми е приятно да бъда наобикалян от дебели освинени пишман танцьори от присъстващите, които хем не знаят стъпките, хем са мераклии. За такива цели си има школи по танци – ходете там и се учете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>