рр3_2

Рок Механа Ред Рок

ВАРНА, Аспаруховския плаж

 На плажа в Аспарухово са въвели нов термин в общественото хранене и пиене – рок механа. Тук обаче, характерните за механите колелета от каруци, чучурчета, бърдучета, ямурлучета и т.н., са заменени от рокаджийски атрибути и реклами на алкохол. С две думи – става въпрос за яка кръчма с рок музика на плажа!

 


Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

Варна

Адрес: 

Аспарухово,
Аспаруховски плаж

Телефон: 

0894 760 999

GPS: 

43.180655, 27.906574


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


6 thoughts on “Рок Механа Ред Рок

  1. Невероятни са.Няма кой знае какви бисери в менюто,но самия факт,че са наплажа вече значи нещо.Предлагат и прясна риба,разбира се.Много прилични порции а шефа,който почти винаги е там сам по себе си е атракция.Вечер свири група.Менюто е механджийско,но не и оркестърчето.:).Браво,поздрави.

  2. Да, това е кръчма и да – тя е на плажа. Но защо цените са толкова високи и то за цаца, кая, сафрид, миди – т.е. “местни” риби/черупчести, които се купуват от рибарите намиращи се напр. на 500 м. от кръчмата?!? Ето това не мога да си обЯсня…

  3. Изключително бавно и неадекватно обслужване. Не си помисляйте да ходите там, ако не сте поне 10 души, защото това автоматично ще ви струва 30 мунити чакане към която и да е заявка (дори и към донасяне на менюто). Затова дойде ли веднъж сервитьорката (било то и след час), поръчайте всичко наведнъж, защото може да не ви се отдаде втори шанс да го направите.
    Менюто е доста скромно, еднотипно и лично за мен неоправдано скъпо. Да обстановката е прилична (за заведение на плажа), но не сядайте близо до бара защото рискувате някой от моторите, които са уж за декорация вътре в заведението, да бъде запален и да пърпори и дими докато се храните.

  4. Много хубаво място. Хубава храна и много усмихнат персонал. Дори и сега в края на септември имаше всичко от менюто. Поздравления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>