1

Рест

ГАБРОВО

В Габрово – града на шегата, могат да се похвалят, че имат място с достатъчно класа перфектна кухня,  обслужване и оригинален стил. Обаче в случая майтап няма. Ресторант Рест е идеално място да впечатлите някого отвсякъде. Нежната половинка,  бизнес контрагента Ви или гладния и не по-малко жаден спътник, веднага ще признаят, че компромиси с хубавото тук не се правят. Селектираното меню и добрия подбор на напитки и вина, ще Ви накарат да се позамислите защо не отскачате по-често до тук, пък макар и само заради тази кръчма.


Comments

comments

Град: 

Габрово

Адрес: 

ул. Стара Планина 4

Телефон: 

066 876 543


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


5 thoughts on “Рест

  1. Търсенето на една от 100 те кръчми ни доведе там! Не е нито битова, нито национална, нито кръчма. За сметка на това отдавна не сме имали такова добро попадение! Всичко е изпипано до най-малките детайли, изискан вкус с голяма прецизност! Да не говорим за съдържанието в чиниите – супа “сирене”е невероятна!!!

  2. Хубаво местенце. Много уютно и интересно. Определено със собствен стил и дух.

  3. Това е заведението, което не бива да пропускате!
    Най-искрено го препоръчвам на всеки, гост на града или местен, ще бъдете очаровани от обстановка, обслужване и разбира се прекрасна кухня!

  4. Невероятна кухня!!! Задължително го посетете!!! Дори и оборотните ястия, които знаем от ресторантите в София, са приготвени по много по различен начин и аранжирани великолепно.
    Единственият минус е, че оправителите на такова изискано заведение дори нямат представа за съществуването на мобилната апликация, камо ли да имат кода за отбелязване в нея :(

  5. Яко неграмотен човек с дебели пръсти съм. Би било полезно да се даде възможност за редактиране на коментарите от авторите им, за да не се срамят с такива бисери, ами да напишат хубаво “Управители” :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>