1

Попшейтановата Къща

ШУМЕН

Минавайки през Шумен, задължителна за посещение ми е Попшейтановата къща. “Дяволски” голям избор – от скариди до заешко, вкусно направено ядене и много прилични цени. Поне до момента не съм открил по-добра кръчма за здраво ядене и пиене в региона!

 Comments

comments

Град: 

Шумен

Адрес: 

пл. Оборище

Телефон: 

054 802 222; 0896 629 489

Web: 

popsheytanova.com

Отстъпка: 

5% еднократна отстъпка при покупка на книжка или поставяне на печат

GPS: 

43.271289, 26.917912


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


5 thoughts on “Попшейтановата Къща

  1. Обслужването е светкавично!Докато си измия ръцете -масата беше пълна.

  2. посетих кръчмата на 16.11.2013. обстановката беше приятна, кухнята не беше лоша. държанието на сервитьорите нагло и безочливо. не бих го препоръчал на приятели и не бих отишъл отново. на следващият ден бяхме на друго място :)

    • Посетих заведението на 07.02.2014. Прекрасна атмосферата и много вкусно приготвена храна. Сервизът беше на ниво и останахме много доволни. С удоволствие при възможност ще посетим заведението отново :)

  3. Приятно заведение. Обслужването наистина става бързо. Храната е добра

  4. Светкавично и любезно обслужване. Уютна, дискретна и автентична обстановка. Допринася музиката на живо, която изненадващо не се състоеше от чалга и стариградски шлагери. Ще повторим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>