r1

Награди на 100те Кръчми и томбола 2017 г.

Разбрахте ли за новите награди на 100те Кръчми?

Всеки събрал 50 печата в книжката на 100те Кръчми получава тениска с лого, а всеки събрал всичките 99 печата получава халба с лого на 100те Кръчми.

Както и досега, всяка година в края на Април, ще теглим и томбола между най-упоритите от вас, събрали всичките печати. Наградата, която ще изтеглим Април 2017 г. ще е 5 дневна екскурзия за двама до Венеция и Флоренция, осигурена от нашите приятели от Руал Травел.

Ето правилата за участие за наградите и томболата:

За да получите тениска с лого на 100те Кръчми, трябва да сте събрали 50 или повече печата в книжката и да занесете книжката с печатите в офиса на Руал Травел, на адрес: гр. София, бул. „Ал. Стамболийски” № 48. Там ще запишат имената, адреса и телефона ви, за да можем да ви изпратим тениската на посочения от вас адрес с куриер.

За да получите халба с лого на 100те Кръчми, трябва да сте събрали всичките 99 печата в книжката и да занесете книжката с печатите в офиса на Руал Травел, на адрес: гр. София, бул. „Ал. Стамболийски” № 48. Там ще откъснат последната страница от книжката с имената ви и ще запишат адреса и телефона ви, за да можем да ви изпратим халбата на посочения от вас адрес с куриер.

В томболата, с награда 5 дневна екскурзия за двама до Венеция и Флоренция, осигурена от Руал Травел, участвате автоматично, ако сте събрали всичките 99 печата в книжката. Томболата се тегли всяка година, в края на Април, измежду всички събрали пълната колекция от печати, представили книжката с печатите в офиса на Руал Травел, на адрес: гр. София, бул. „Ал. Стамболийски” № 48., чрез откъснатата последна страница с имената им.

Работното време на офиса е: Понеделник – Петък: 08:30 – 19:30 ч.; Събота: 10:00 – 18:00 ч.; Неделя: почивен ден!

Желаем на всички приятни обиколки по кръчмите и наздраве!


Comments

comments

Град: 

СофияВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>