50

Механа Аида

с. СМИЛЯН

Къде другаде да отиде човек, ако иска да хапне добре направен смилянски боб, ако не в Смилян. Но не спирайте само до боба – в механа Аида приготвят невероятно всички традиционни родопски ястия – пататници, марудници, пареници и традиционната родопска баница клин. За десерт – най-доброто овче кисело мляко, което съм ял, с домашно сладко от боровинки.

P.S. Носете си личните карти, на входа на Смилян Гранична полиция прави проверки :)


Comments

comments

Град: 

Смилян

Адрес: 

от заставата към центъра след моста в дясно

Телефон: 

0899 146 501

Отстъпка: 

5% еднократна отстъпка при поставяне на печат или покупка на книжка

GPS: 

(English) 41.507274, 24.727415


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


9 thoughts on “Механа Аида

  1. Страхотна механа! Впечатлена съм и от обслужването, и обстановката, и храната(която беше в огромни количества, невероятно вкусна и на нормални цени!). Наистина там човек може да опита добре приготвени традиционните родопски ястия.

  2. Истинско удоволствие е да си там, механата е едно от тазгодишните ми летни открития. Чудесна храна, нормални цени, вкусно, уютно,…не се сещам за забележки, нямам такива…Слънчево обслужване, да не пропусна..

  3. Страхотно заведение,а кухнята е неповторимо вкусна,персонала дружелюбен и приветлив.Ако стигнете до с.Смилян не пропускайте да посетите това съкровище на родопските специалитети.:)Носете си резервни стомаси.

  4. Много сме доволни от всичко, обслужването, храната и обстановката. Горещо препоръчваме механата на всички!!! Ние определено ще се връщаме тук още много пъти!

  5. Много хубаво заведение, униална ( домашна)
    храна, страхотно обслужване, хората са страшно мили и отзивчиви,любезни и порциите са страшно големи! Определено си заслужава да бъде посетена!!!

  6. Това е мястото! Препоръчвам горещо! Вкусна и разнообразна родопска кухня, поднесена в специфична етнографска атмосфера; Ние се възхитихме от боб чорбата, от родопският клин, марудниците със сладко от горски плодове и мн. други!

  7. Уникално място!Приятна българска атмосфера,вкусна храна,големи порции,народни цени!Непременно ще посетя отново при първа възможност! :)

  8. За жалост мога да кажа,че съм много разочарован!Преди година посетих заведението и останах очарован!Една година по-късно изминах повече от 200км специално да се посетя механата,но бях изненадан.Кухнята няма да я коментирам,защото дори и да има промяна,тя не е толкова осезаема и отново е на ниво.НО обслужването е на съвсем друго ниво!Чаках елементарна поръчка повече от час и накрая не дойде цялата!Останалата част дойде след 15 минути след напомняне!Да не говорим,че сервираното не отговаряше точно на поръчаното.Хвалих механата навсякъде,но повече няма да я посетя със сигурност! Сервитьорите определено не са в състояние да си вършат работата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>