1

Снек-бар Малкия Интер

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Към края на централната улица на Велико Търново се озоваваш в един „малък” снек-бар: „Малкия Интер”. Малка градинка отпред, сближаващи маси  – атмосферата на антикварното парижко пространство, което се радваш сам да откриеш. Носят се слухове, че това е била къщата на Буров.

Може да го видиш и като бохемско място с впечатляващи чудеса – музикални инструменти по стените (не един и два, с различни големини), портрети на герои, звезди, танцьори, красиви жени, табели от улици и пр. Проницателен опит да се съхрани времето през предметите, които разказват за други нрави, за други преживявания.

Събрани заедно те носят посетителя като по реката на Хераклит с тази спираща дъха разлика, че тук можеш да влезеш два пъти, та дори и повече.

Партита са необичайни и провокиращи като „пижаменото парти” и вървят с вкусните любими принцеси с кашкавал.

Близостта на световете може да те задържи дълго тук, може да минеш от там сутринно-обедно-вечерно, може и само да те зареди да продължиш пътя си.

Ти решаваш..Comments

comments

Град: 

Велико Търново

Адрес: 

ул. Иван Вазов 22

Телефон: 

0885 152 722

Отстъпка: 

5% еднократна отстъпка при покупка на книжка/поставяне на печат

GPS: 

43.081059, 25.643454


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


10 thoughts on “Снек-бар Малкия Интер

 1. Типично и буржоазно.Артистично и малко натруфено.Много отзивчив и млад персонал.Щом и Васко Кръпката обядваше там значи всико е наред.Имаше и много млади чужденци.Създаден и комфорт за пушачи.Доволни.

 2. Снощи бяхме там с един приятел. Изключително недоволен съм от обслужването, отнесоха се с нас като някакви пропаднали мизерници, които са по-нисши от останалите клиенти. Реплики от сорта на “За две кебапчета трябва да паля скарата ли сега?” не мисля, че са допустими при обслужване на клиентите ти. Не видях името на сервитьорката, но надали и ще го видя отново, понеже не мисля да ходя втори път там.

  • Недоволен,
   иска ми се да може да си позволите пак да идете в “Малкия интер” – няма такава атмосфера за хора, които са с нагласа на бохеми!
   Вие, явно, не сте от тях.

 3. Чувал съм, че в Малкия Интер обстановката е много приятна и реших да мина оттам и да си изкарам приятна вечер. В началото наистина беше така, хубав декор, чудесна музика, но за жалост хубавите неща свършват до тук! Още с идването си, сервитьорката прескочи всякакъкви обноски и възпитание. След като поискахме меню и решихме да поръчаме, тя недоволстваше, че сме я разкарали и ни отказваше да останем. Бавно ставало, само това ли ще е… Любопитно ми е какъв човек трябва да съм и какво трябва да си поръчам за да бъда добре довшъл в тази кръчма от списъка на “100те Национални Кръчми”!!! Не съм претенциозен клиент, но със сигурност това ще е единствената кръчма, която няма да посещавам!

  • Благодаря за коментара, но ние не носим отговорност за персонала. Жалко ако такова хубаво местенце е оставило лошо впечатление заради намръщена сервитьорка..

 4. Може ли в национална кръчма да няма пресни пържени картофи, а бланширани

 5. Аз останах доволен от посещението си в Малкия Интер! Храната беше вкусна, обслужването беше любезно, но само 2 неща ми направиха лошо впечатление, видях паяжини по тавана и имаше натрупан прах по няколко бутилки с вино, които бяха изложени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>