1

Разложка Мааза

РАЗЛОГ

Когато някой спомене Маазата, всички някак естествено се сещат за кръчмата „Разложка Мааза“, а не примерно за пещерата в Карловско. И ние бяхме така, още преди препоръките на феновете на 100те Кръчми за Маазата, но до момента заведението не беше включено в списъка ни. Бързаме да поправим тази грешка и благодарим за подсещането на почитателите на добрите заведения. Маазата предлага чудесна кухня на невероятни цени и просто няма как да бъде подмината от истински ценители като нас. Или, както казват от самата кръчма: Маазата – „механата, в която се чувстваш у дома“!Comments

comments

Град: 

Разлог

Адрес: 

Централен градски парк

Телефон: 

0884 162 008

GPS: 

41.887768, 23.4678098 thoughts on “Разложка Мааза

 1. Бихте ли ми казали къде в книжката трябва да се удари печата от заведение “Разложка мааза”? В моята книжка има само едно кввадратче за Разлог и там пише “Арт вила Хитър Петър”, което заведение обаче липсва в новия списък – на негово място ли да ударя печата от маазата? Благодаря за отговора.

  • Благодаря за въпроса г-н Божков! Квадратче с “Разложка мааза” ще има в следващото издание на книжката. Тъй като вие имате от по-предно издание ще трябва да сложите печата си на мястото на механа “Вароша” – Ловеч, р-т “Момин проход” или “Ловна хижа”-Свищов.

 2. Останах очарована от маазата. Невероятно вкусни ястия на нормални цени!

 3. Удоволствието от невероятната вкуснота, големите порции и нормалните цени се допълва и от много приветливото обслужване.

 4. Бохчата определено си заслужава. Шкембето в масло повече приличаше на чипс и не ставаше за ядене.

 5. С една дума – ужас!
  Нямах търпение след телевизионното предаване да посетим ресторанта. Компания от 12 човека останахме тотално разочаровани. Всичко започна със супа боб в която имаше огромно парче найлон, сурови татарски кюфтетата, вкиснала шкембе чорба с вегета, кокали в пишешката супа, сурови пърленки, забравена голяма част от поръчката. Съжалявам, че дойдохме повече никога няма да стъпим там!

 6. Като цяло мястото получава много добър. Намира се в парка на Разлог, срещу езерото. Собствениците ще ви опътят по телефона, ако не се оправите. Персоналът ни се стори много дружелюбен. Интериора не е кой знае какво. Но храната е страхотна! Има едно плато със салати, с което направо се насищаш. Месото е много хубаво. Единственото, което не ни хареса, бяха нещата от скарата. Кюфтетата, които поръчахме не бяха кой знае какво, леко жилави даже. От десертите, палачинките си заслужават, но баницата с локум не струва. Локумът не е от хубавия и разваля вкуса.

 7. Откъм персонал и обстановка беше добре. Но откъм храна… не. Шкембе чорбата не си заслужаваше 3,5-те лева. Беше пресечено и с брашно. Пърленката беше от готовите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>