3

Калимански Хан

с. КАЛИМАНЦИ

 

 

Благословени от вашата калимана прекрачили портите на хана ще имате възможността да откриете самобитност, традиции и стил. Магията в това интересно и уютно място ще превърне вашето посещение в преживяване.

И ако сте решили да го споделите с приятели, пратете им гълъб от Калиманци и съберете няколко маси. Не – масите не са малки, просто пърленките които ще ви сервират са огромни, а натам по менюто се чувствайте свободни да експериментирате както намерите за добре…


 

 


Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

с. Калиманци

Телефон: 

051 538 330; 0878 457 797; 0898 457 797;

Web: 

kalimanskihan.com

GPS: 

43.277419, 27.722089


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


12 thoughts on “Калимански Хан

 1. На 14.10.2012 бяхме там.Ако някой се е засилил да има предвид,че печата е с конете в Германия на състезание.Ние сме от Варна-ще отидем пак.А хората отВидин…Голяма част от нещата,които поръчахме ни бяха отказани.Поръчката идва бавно.

 2. Ура!Добрахме се до заветния печат.Много здраве на Галин.Ходила съм да ”чакам”за храна дори и в чужбина целенасочено.Така че щом е за хубава храна съм готова да чакам,стига да си струва,в случая-не.Ако някой не е виждал кончета и петленца ще му хареса.Поздрави.

 3. Рядко попадам на кръчма с такова лошо обслужване. Бирата ми я донесоха 40 мин след сядане на масата, основното след час и половина и пърленката за десерт на втория час! Просто ужасно, потресен съм от невежството на сервитьора и културата му на обслужване.

 4. Не мога да повярвам, че такова хубаво заведение, достигнало такива кулинарни висоти не може да се справи с мухите в двора си. На всяка маса имаше цяло ято мухи… на нашата бяха поне 30 и са от онези нахалните, които не те оставят намира.
  Като се ажстрахираме от тези неща и късмета, че не лапнах нито една муха, менюто е богато, обслужването е горе-долу добро, а обстановката невероятна
  И цената за нощувка е само 50лв.

 5. П.С. Дори салонният управител ме гледаше на заето когато поисках кода за сканиране за да се отбележа в мобилното приложение…

 6. За разлика от всички написани дотук коментари ние сме на различно мнение. Обслужването бе бързо,бе ни препоръчана и донесена много вкусна храна. Препоръчваме на всички да опитат домашните пържени кюфтенца. Не ще можете да им се наситите.

 7. Какво се оплаквате? Кръчмата е страхотна, храната е страхотна, обстановката е страхотна, спокойствие и уют предлагат, ако сте отишли само за да се ”ЧЕКНЕТЕ” в някакво си приложение ви правя ЕВАЛА! Не мога да кажа нищо лошо за мястото, евтино е, вкусно е, всичко е много хубаво, ако искаш да си починеш. Все пак, ако си разглезено гражданче няма да ти хареса.

 8. На второто идване в ресторанта ни посрещнаха 4 камили!!! Два черни лебеда, 2 лами , 4 ему-та , 4 тукана , множество папагали ,които ара ,които свободно си седят по дърветата в двора , гълъби , сърни ,елени ,коне , кучета и фазани . Конете има възможност да се яздят. Почти нямаше откази в менюто ,предлагат и дивеч . Този път съм доволна – коригирали са обслужването . Поздрави -бон апети .

 9. ОТВРАТИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ. Персоналът на това заведение е под всякаква критика… управителят явно е малоумен. Храната е хубава, но не може да си поръчаш суджук на гребен + сух суджук за мезе и да ти донесат първо сготвения или да ти донесат пърленката след 2 часа чакане, или пък след 2 часа чакане за основно да дойде МАЛОУМНИЯТ сервитьор и да каже…еми те в кухнята го дадоха на друг… ОТВРАТИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ.

 10. Престанете да мрънкате, като не щете мухи и искате аламинутно поднасяне на ядене и пиене поръчайте на жена си в къщи резервация с час и меню! Просто престанете да се чудите какви глупости да пишете! Местото е страхотно, и ние го посетихме, просто се пренесохме в един друг по- различен свят от ежедневния, невероятно, от яденето, сервирането до хотелските стаи за отсядане! Пак бих отишла!

  • Изказванете Ви е меко казано елементарно. Съвсем нормално е когато посещавам заведение да изисквам качествено обслужване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>