1

Кайзера Механа

с. ОРЕШАК

Мястото, където всяка година през Септември се провежда Празникът на сливата и доказани майстори демонстрират как се вари домашна ракия е село Орешак. Споровете за най-добра домашна сливовица и най-добро мезе продължават по три дни, докато трае и празникът. Но дори да изпуснете събитието не е нужно да се притеснявате – има кръчма, в която може да откриете всичко това целогодишно! Механа Кайзер е известна както с традиционните си кулинарии от региона, някои от които по 100-годишни рецепти, така и с невероятната домашна сливова! Наздраве!Comments

comments

Град: 

с. Орешак

Адрес: 

ул. Стара планина 163

Телефон: 

06952 26 78, 0899 821 315

Web: 

www.kaizer-inn.net

Отстъпка: 

5% еднократна отстъпка при закупуване на книжка или поставяне на печат


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


9 thoughts on “Кайзера Механа

  1. Уютно и приятно.Хубави местни салати и хубава троянска сливова разбира се.

  2. Посетих механата миналата неделя. Изключително се разочаровах от сервираният шиш с претоплено месо. Това заведение е първото от 100-обекта в което не се насладих на храната.

  3. Много любимо място – след първото ни посещение там ни предизвика пак да го посетим. Усмихнат персонал, облечен в атрактивни народни носии. Бързо обслужване, приятна атмосфера, богато меню. Истински кулинарни шедьоври със сини сливи – горещо препоръчвам ;)

  4. Уникално място.Много добре подържано. Усмихнат и вежлив персонал. Храната е превъзходна.

  5. Много сме доволни, много ни хареса всичко, днес бяхме там!

  6. Думите не стигат да опиша в каква възхита сме от това заведение. От обстановката, та чаак до касовата бележка. Не случайно е „Ресторант на годината“ няколко пъти. Препоръчително е да си направите резервация ако възнамерявате да посетите заведението. Обстановката е автентична и интересна, а цените са нашенски. От ястията нямаше нещо, което да не беше домашно, от малките хлебчета на салатата, та чак до шоколадовата торта. Позволете ми да препоръчам „Редената салата“, която беше ранжирана по интересен начин и за всичките си 500 гр съдържаше: домати с босилек; айсберг с репички, яйца; снежанка овита от резен краставица; топено сирене; луканка и всичко това за 5,70 лв. Правят и невероятна домашна питка, която не си спомням как се казва, но съдържа картофи в тестото си, които се усещат във вкуса й. Шоколадовата торта беше веднъж. След посещението ни трудно успяхме да станем от масата и с неистови мъки се дотъркаляхме до стаята ни. Такова ядене не бях виждал и консумирал с години. Все още сме обиколили малко повече от половината заведения, но във времената ни подредба, Кайзера успя да измести Сомбрерото от Пловдив от върха на класацията ни. С носталгия разглеждам снимките на гозбите ни и нямам търпение да повторим.

  7. Тази година бях в Орешака за празника на сливата и още с пристигането резервирахме за вечеря в Кайзера. Огромна грешка! Колкото са чудесни описанията на предлаганите в менюто ястия, толкова безвкусни (и някои приготвени с недобри продукти) бяха нещата, които ни сервираха в действителност. За изключително бавното, недружелюбно и некачествено обслужване – думи нямам. Това заведение няма място в тази класация. Поне докато не си подобри драстично както кухнята, така и обслужването. А, може би, да промени управлението.

  8. Току-що останахме изключително разочаровани от това заведение. От град Пловдив сме и решихме да дойдем специално на разходка до това заведение. Седнахме на маса отвън и след близо 20-минутно чакане, дойде сервитьорката и каза, че НЕ ПРИЕМАЛИ ПОВЕЧЕ ХОРА, защото бавели поръчките. Какво означава това??? Що за отношение към клиента? Как може така да си гониш клиентите, които са дошли специално да хапнат в тази механа… КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНА И ОБИДЕНА СЪМ!!!!!

  9. За съжаление, останахме напълно разочаровани от механата. Салатите ни имаха дъх на гранясало, защото бяха поднесени в негледжосани сачове, очевидно използвани и за готвени ястия. Ракията беше в стъклени чаши със столчета, което е недопустимо за механа. А домашната им шоколадова торта съдържаше не малко черупки. Изобщо не се насладихме на ястията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>