1

Izvora

KRANEVO VILLAGE

If your idea of fine taste, good appetite and the sense of refreshing relaxation are satisfyingly acute and seeking place for you in the seaside Kranevo, then you have already found it. The small courtyard, checkered with cool shades and gushing springs, far away from the resort street-stalls and the beach clamour and stir, will make you create miracles of bravery at the table and real journeys through the varied menu of high quality. The drinks and beers as if pour by themselves in the throat and breaking away from this true Eden is difficult. The garden is magically illuminated in the evening and encourages even stronger gastronomic and alcoholic might, comparable to those from the fairy tales…


Comments

comments

Град: 

с. Кранево

Адрес: 

ул. Черноморска 35

Телефон: 

0888 221 916


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


9 thoughts on “Izvora

 1. Дори и извън сезона не ни беше отказано нищо от менюто.Доста е голям.Всичко беше приготвено много деликатно и беше прясно.Поздравления .

 2. Хубаво място, с доста не любезен управител. В салата с риба имаше използвани вече лимончета с червило по тях, но иначе е добре

  • Марина, следващия път пратете снимки – определено ще е атракция да видим използвани лимончета с червило в салатата :) , пък и за такова нещо ще сменим кръчмата!

   Поздрави!

  • Надявам се да не сте от колегите ни които постоянно злословят и плюят по наш адрес в интернет-пространството, естествено анонимно….
   За управителя не знам кое му е нелюбезното, при условие че всички посетители са посрешнати и изпратени като приятели и винаги се обръща внимание на клиента. Това с лимоните е някаква ваша фантазия, няма как да стане повярвайте ми, а и ако сте забелязали нещо нередно, защо не се оплакахте ?

 3. Кръчмата наистина е прекрасна! Ние с моето семейство сме ходили доста пъти и сме очаровани от кухнята. Менюто е доста богато. Последният път случихме на не особенно любезна келнерка – нито веднъж не се усмихна, в основното – мисля, че беше “Мезе на шефа ” имаше косъм……смениха ни блюдото с малко закъснение…..Келнерката идваше на нашата маса само когато поръчвахме на друг келнер да я извика…..Салатите не са чак толкова големи – стъклената купа, в която се сервират създава илюзия. Харесваше ни да ходим там – две годи подред, но от миналата година сме разочаровани!!! А градина е прекрасна…, в рекичката, която минава през кръчмата има видра – аз за първи път видях и бях очарована! Но съчетанието на цветята в самата градина, интериора….наистина си заслужава да се видят! С изключение на обслужването – всичко е Ок. А по повод коментара на ” МММ” – аз не съм виждала управителя, макра, че както казах посещаваме кръчмата предимно лятотои редовно и въпреки КОСЪМА в основното и като преглътна миналогодишното равнодушие на келнирите мисля, че пак ще отидем! Заслужава си! Посетете я! Между другото ходихме и в механа ” Кранево ” ,но не си заслужава – скъпо е, за сметка на качеството.

 4. …така! Да се изкажа и аз! Лятото посетихме кръчмата – очаровани останахме от градината. Поръчахме си доста неща, но нищо не отговаряше на очакванията ни. Салатите бяха ок, но липсваше все по нещо в тях – царевицата например, …накакъв сос към салатата ( или имаше, но не беше описаният под нея )…Най голямат изненада беше “Пушено джоланче ” – по името личи, че джоланчето трябва да е пушено, а то излезе – сварено, неовкусено, безвкусно и с някакви варени картофи за гарнитура….На въпроса към келнера – той каза “…ами те в кухнята знаят как се прави, не аз!” …Няма да отида повече там, защото няма съответствие – цена – качество!
  Махнете кръчмата от “…задължително да се посети”. Тя не отговаря на нищо!

 5. Абсолютно несериозен персонал. Заваля дъжд и никой не се поинтересува, че на масата ни валеше. Чакахме час и половина да ни сервират питиетата, и още половин час да ни сервират вечерята! Всъщност ни сервираха салата със пърленка… очевидно в този ресторант салата се яде заедно с пърленка, а основно – без! Никакво внимание и уважение към клиента! Не бихме дошли повече. Този ресторант не следва да бъде един от стоте в България.

 6. Менюто е толкова разнообразно и интересно, че ни беше много трудно да вземем решение на какво да се спрем. Но на финала всичко, което опитахме беше невероятно – рибената чорба, пилешката супа, шишовете, сачовете, кюфтетата и пърленките. Дори съвсем естествено възникна идеята да превърнем обяда във вечеря, за да можем да опитаме още от нещата ;) Обслужването беше бързо, персоналът любезен, нямаме никакви забележки. Благодарим, Извора!

 7. Здравейте, наскоро открихме “Извора” с моето семейство очудващо понеже сме от Варна, но не бяхме ходили в Кранево и незнаехме за този Рай. Първо искам да кажа за обстановката- зеленина , рекички, спокойствие… и което ми направи впечатление-чисто и поддържано място. Менюто е голямо и разнообразно едва си избрахме, а персонала бяха мили и приветливи. Това място се превърна в любима наша кръчма и ще я посещаваме и за напред!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>