2

Галерия

КОПРИВЩИЦА

Знаем от личен опит, че обикалянето на музеи е изтощително занимание, а когато става дума за град-музей тогава за изморения и любопитен турист има едно единствено спасение – кръчмата, където ще се нахрани най-добре – като истински копривщенски чорбаджия!

 

 

 

 


Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

Копривщица

Адрес: 

на центъра

Телефон: 

0888 57 72 57, 0888 37 27 70

Web: 

eurotourism-bg.com/restorantgallery/index.htm

GPS: 

42.637816, 24.356562


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


6 thoughts on “Галерия

  1. Заведението е много хубаво с невероятна кухня и персонал. Препоръчвам го на всички които са в района. Няма да съжалявате.

  2. И на нас не ни хареса.При абсолютно празно заведение,сервитьорката ни каза къде трябва да седнем,порциите са малки и много скъпи/пърж.картофи със сирене-3,20лв/ и не ни направиха отстъпката от книжката.

  3. Ужасно място. Не го препоръчвам. Гледам коментари по-горе от преди няколко години с описание на 100% същите негативи с които и ние се сблъскахме. Явно собствениците са големи профани за да не са си взели поука.

  4. Ужасно място. Не го препоръчвам. Гледам коментари по-горе от преди няколко години с описание на 100% същите негативи с които и ние се сблъскахме. Явно собствениците са големи профани за да не са си взели поука.

  5. Ужасно място. Не го препоръчвам. Гледам коментари по-горе от преди няколко години с описание на 100% същите негативи с които и ние се сблъскахме. Явно собствениците са големи профани за да не са си взели поука.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>