1

Комплекс Фенерите

с. КМЕТОВЦИ

Самобитно място в полите на Средна Стара Планина – с. Кметовци е с уникална архитектура и природа и не по-малко забележителна кръчма. Тя се намира на центъра, в хан отворил врати отпреди Освобождението – през 1865 г. Ханът е реставриран и сега посреща гости под името Комплекс Фенерите. Всъщност, ако трябва да сме точни кръчмата не е само една, тъй като освен механата във Фенерите има и лятна градина и дневен бар :)Comments

comments

Град: 

с. Кметовци

Адрес: 

на центъра

Телефон: 

0888 383 125

Web: 

fenerite.bg

Отстъпка: 

5% еднократна отстъпка при покупка на книжка/поставяне на печат


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


5 thoughts on “Комплекс Фенерите

  1. Много гостоприемен, вежлив, учтив и усмихнат персонал!!! Ниски цени и страхотни манджи в комбинация с приятна и автентична атмосфера. Заслужава си посещението.

    • Абсурд, току що прекарах точно 2 мин. в механата. С 2 малки деца пропътувах около 40 км за да видим колко е добро мястото, да опитаме нещо интересно. Уви, в 17:40 часа ни заявиха , че не могат да ни настанят без резервация и не можем да вечеряме там, да сме били дошли ” малко по-рано”. В този момент заведението бе абсолютно празно и най-вероятно първите клиенти щяха да пристигнат към 19:00, а заколко приключва вечеря на семейство с малки деца, едва ли щеше да отнеме повече от час. Но явно са наядени, арогантни и негостоприемни, за кухнята не знам….не я опитах!!! ;)

  2. Тази кръчма трябва да се затрие от списъка със 100-те кръчми, защото ще биете целия този път, за да ви кажат, че трябва да имате резервация и да сте гости на хотела. Жалко, че не съм прочел предния коментар на Огнян. И поне да ни бяха казали по-учитво, а те направо си ни изгониха. Моля, ако в тази организация си четат коментарите, да изключат това заведение, защото при такива условия със сигурност не е от 100-те най-добри кръчми, та дори и от 1000-та. Единственото, което могат да ти сервират е голямо разкарване, гарнирано с ядове.

  3. Останахме очаровани от всичко, което се предлага в менюто! Посрещнаха ни изключително мило, любезно и гостоприемно! Релаксирахме в прекрасната градина с чемшири, дървета, много цветя, езерце с лилии! Комплименти и благодарности! Заслужава си посещението и заради питките, пърленките и цървулките и заради салатите и картофите по селски, боб в глинен съд и т.н. Нямаше компромис и по отношение на сервирането – мило, бързо, в чинии с шевици по края; Най-отговорно препоръчвам посещение, ние със сигурност ще повторим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>