1

Механа Чифлика

РУСЕ

Пред новогодишно добавяме още едно място към списъка на 100те! След проведения тест (двудневна обиколка по всички кръчми, до които успяхме да стигнем) в Русе преди около месец избора ни се спря на Механа Чифлика. От много време не ни се беше случвало да не можем да си намерим места в такова голямо заведение, но след като започнаха да пристигат поръчките разбрахме защо е така! Оказа се, че Чифлика е притегателно място за чревоугоднически туризъм на цяла северна България, а от разговорите по съседните маси стана ясно, че има гости и от Румъния! Въпреки това, цените са си прилични, а от кухнята сме повече от доволни!

Enjoy!Comments

comments

Град: 

Русе

Адрес: 

ул. Отец Паисий 2

Телефон: 

0887 448 348; 0800 14 808

Web: 

restaurants.furnary.com

GPS: 

43.845648, 25.948947


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


6 thoughts on “Механа Чифлика

  1. Не лъжете хората, кухнята в Чифлика отдавна не е на ниво. Най-доброто заведение като храна, атмосфера и обслужване е Понтона, на кея.

  2. Едно много добро заведение. Храната и обслужването бяха на ниво. Пак ще го посетим задължително.

  3. Искам да изкажа тоталното си разочарование от този “”ресторант”. Имах голямо желание да го посетя тъй като бях чела само положителни отзиви.При влизането ни нямаше кой да ни настани в заведение със съвместимост 400 места,нямат хост.Както и да е седнахме след 30 минути чакане реших да потърся сервитьор,да ме обслужи.Сервитьорите хайдушко облечени чички,с подчертана арогантност,която е необяснима предвид келнерската им професия ми казаха,че нямат менюта,така че няма да ме обслужат.Единия дори ме подмина със снизходителен поглед когато го попитах кой може да ни вземе поръчката.

    • Аз съм от града и арогантността и надменноста име е от години! Вечер е прекалено шумно и ако не те заболят очите от пушилката, със сигурност ще си тръгнете с болки в гърлото от “разговора” с компанията. Не се научиха за толкова години в града, че озвучаването не става с 4 колони усилени на мах и крещящи певци. За кухнята чак уникална не е, но сме попадали и на големи издънки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>